#232 Intervju Med Stockpix

Denna vecka träffar vi en av hjärnorna bakom Stockpix, Marcus Bellander. Marcus har många år i branschen och driver sedan en kort tid tillbaks sin egen investeringslåda Stockpix där han tillsammans med kollegan Frederik Svanholm investerar i kvalitativa bolag till låga värderingar, något han delar med sig av i dagens avsnitt.

Det blir investeringsstrategi och givetvis en genomgång av Stockpix portföljbolag Kamux, AQ Group, Oma Sparbank och Kamux.

Kolla in Stockpix hemsida här: https://www.stockpixinvesting.com/
Eller följ dom på Twitter: https://twitter.com/stockpixinvest 

—-

Gå in på DI.se/marketmakers där du kan skaffa Di Digital i 3 månader för endast 19 kr och 40% rabatt i 12 månader, för obegränsad tillgång till DI.se, de senaste ekonominyheterna, börstips och mycket mer!

—-

Kolla in vår huvudsponsor RoboMarkets, den europeiska multi-asset mäklaren som erbjuder handel med över 12 tusen instrument. Läs mer på https://robomarkets.se och följ @RoboMarketsSE på Twitter.

Som med alla investeringar är det viktigt att man förstår hur instrumenten fungerar. Handel med CFDs innebär alltid en hög risk att förlora pengar och det är viktigt att vara påläst innan man handlar. Fullständig riskinformation finns på RoboMarkets hemsida

—-

Är du aktieintresserad? Ladda ned appen Axyer på https://axyer.com/ 

—-

Tidsstämplar och eventuella länkar som nämndes i avsnittet:

  • 23:30 HusCompagniet $HUSCO
  • 29:30 Oma Säästöpankki Oyj $OMASP
  • 36:30 Kamux Oyj $KAMUX
  • 46:00 AQ Group $AQ

—–

Twitter: https://twitter.com/marketmakerspod 
Kontakt: podcast@marketmakers.se 
Hemsida: https://www.marketmakers.se/ 

Niklas och Fabian finns förstås också på Twitter:
https://twitter.com/alden_niklas
https://twitter.com/franzen_fabian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.